Hosting voor e-mail en website - STUDIO VAN HEESWIJK
Voor een wordpress website, grafisch ontwerp, muurschilderingen, kalligrafie en drukwerk ben je bij full service grafisch bureau Studio Van Heeswijk aan het juiste adres.
website, logo design, graphic design, website design, website ontwerpen, website builder, webdesign, website laten maken, site maken, grafische vormgeving, grafisch ontwerper, grafisch vormgever, wordpress webshop, wordpress website maken, webdesign bureau, webdesign eindhoven, grafisch bureau , wordpress website, wordpress webhosting, ontwerpbureau, webdesign prijzen, bureau design, website bureau, grafisch design bureau, freelance grafisch vormgever, professionele website laten maken, visitekaartjes ,
329
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-329,page-child,parent-pageid-318,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-13.5,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.6,vc_responsive

Hosting voor e-mail en website

Wat is hosting?

Hosting betekent dat uw website en e-mail via een server in verbinding staan met het internet. Een server is niks meer of minder dan een computer die dag en nacht bereikbaar is via het internet.

Op deze server staan alle bestanden van uw website. Zodra iemand uw domeinnaam intypt of zoekt via internet, dan geeft de server uw website weer. Kortom, met hosting huurt u als het ware een computer die uw website weergeeft en ervoor zorgt dat u e-mails kunt sturen en ontvangen via uw eigen domeinnaam.

Hosting, wat kost dat?

Er zijn grote prijsverschillen in hosting. U heeft vast en zeker de aanbiedingen voorbij zien vliegen op televisie of internet. Maar waarom is de ene hosting de andere niet?

Zoals gezegd huurt u met hosting een computer (server). De kwaliteit van deze server bepaalt de prijs. Net als een gewone computer is de ene sneller dan de andere, of is er meer opslagruimte beschikbaar.

Zoals gezegd huurt u met hosting een computer (server). De kwaliteit van deze server bepaalt de prijs. Net als een gewone computer is de ene sneller dan de andere, of is er meer opslagruimte beschikbaar.

Als u ontzettende goedkope prijzen tegenkomt, dan kunt u er van uitgaan dat u met pakweg 100 andere mensen gebruik maakt van dezelfde server. Hierdoor kan uw website veiligheidsrisico’s lopen en is er vaker sprake van downtime (website uit de lucht). Bij Studio Van Heeswijk betaalt u over het algemeen €10,- per maand voor een kwalitatief goede server inclusief onderhoud en service.

cartoon_webdesign-studio-vanheeswijk-domeinnaam
hosting_studio_van_heeswijk

Hosting

Bij Studio Van Heeswijk krijgt u een betrouwbare server die past bij het bezoekersverkeer en de grootte van uw website.

Naast de server zorgen wij ervoor dat uw domeinnaam goed is gekoppeld en dat u zorgeloos e-mail kunt sturen en ontvangen.

Wij hebben alles in eigen beheer, hetgeen de kwaliteit en onderhoud van uw server ten goede komt. Daarnaast kunnen wij op ieder moment van de dag eventuele problemen verhelpen.

e-mail-website-hosting-van-heeswijk

Domeinnaam en e-mail

Voordat u aan de slag gaat met hosting, heeft u een domeinnaam nodig. Deze registreren wij gratis voor u. Na de registratie kost een .nl domeinnaam slechts €7,- per jaar en een .com domeinnaam slechts €14,- per jaar. Domeinnaam checker.

Als de domeinnaam eenmaal is geregistreerd, dan kunnen wij ervoor zorgen dat uw website en ook uw e-mail gehost gaat worden. Hierdoor bent u verzekerd van een website die altijd snel en goed bereikbaar is en dat u zorgeloos e-mails kunt versturen en ontvangen.

eigen-beheer-van-heeswijk

Alles in eigen beheer

Studio Van Heeswijk heeft alles in eigen beheer. De domeinnamen en registratie daarvan, de servers waarop de websites worden gehost en al het onderhoud en service.

Door monitoring weten we altijd hoe de servers ervoor staan en is het onderhoud altijd up-to-date. Wel zo veilig!

Daarnaast is service slechts een belletje of een mail van u verwijderd. Bij Studio Van Heeswijk geen lange keuzemenu’s aan de telefoon, maar iemand waar u snel een duidelijk antwoord van krijgt.

ssl_versleuteling-studio-van-heeswijk

Gratis SSL versleuteling

Bij SSL versleuteling wordt al het verkeer tussen de website en de bezoeker versleuteld. Wellicht denk u dat uw website het niet nodig heeft, maar als een bezoeker van uw website alleen al een contactformulier invult, dan wilt u graag zeker weten dat deze gegevens alleen bij u terecht komen.

Het mooie is dat u deze SSL versleuteling bij een door Studio Van Heeswijk gehoste website helemaal gratis erbij krijgt. U herkent een website met SSL aan de ‘https://’ en het groene slotje dat zichtbaar is, zoals op deze website het geval is.

Op zoek naar hosting?

Bent u op zoek naar hosting, e-mailverkeer, een domeinnaam of iets anders dat ervoor zorgt dat uw website altijd snel en goed bereikbaar is? En heeft u graag alles onder één dak, waar u verzekerd bent van service?

Neem dan contact met ons en wij regelen het voor u!

Neem dan contact op met Studio Van Heeswijk