Studio Van Heeswijk | Webdesign of website laten maken - Studio Van Heeswijk
Wordpress website, grafisch ontwerp, muurschilderingen, kalligrafie letters en drukwerk ben je bij full service grafisch bureau Studio Van Heeswijk aan het juiste adres.
webdesign, grafisch ontwerp, Eindhoven, wordpress, kalligrafie letters, website ontwerp
318
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-318,page-parent,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-13.5,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-7.3,vc_responsive

Webdesign

Webdesign Eindhoven

Waarom zou u een nieuwe website of webdesign bij Studio Van Heeswijk laten maken? Bij Studio Van Heeswijk krijgt u gegarandeerd een website die voldoet aan alles eisen anno nu. Dat is inclusief ontwerp, alle mogelijke functies, domeinnaam en hosting, onderhoud en service. Wij ontwerpen en maken websites op maat en alle grafische vraagstukken die u kunt bedenken. Bij Studio van Heeswijk werken we met de nieuwste technieken en willen daarbij het onderhoud voor de klant zo gemakkelijk mogelijk maken. Wij werken met het systeem WordPress waarbij je zelf de controle over je website hebt.

Website ontwerp

Het ontwerp voor uw nieuwe website wordt volledig opgemaakt naar uw huisstijl. Heeft u nog geen huisstijl of wilt u deze vernieuwen. Kijk dan verder naar de opties bij onze afdeling grafisch ontwerp.

cartoon_webdesign-studio-vanheeswijk-domeinnaam
award_winning_cms_wordpress

WordPress CMS

Alle websites worden gemaakt met het open-source systeem WordPress. Dit biedt veel voordelen wat betreft de functies en beheer van uw website. Via een overzichtelijk CMS (beheersysteem) en met hulp van ons kunt u op eenvoudige wijze uw eigen website bijhouden.

domeinnaam_hosting

Domeinnaam en hosting

Studio Van Heeswijk regelt de registratie van uw domeinnaam en de hosting van uw website. Hosting zorgt er voor dat uw website 24/7 goed, veilig en snel bereikbaar is. Topkwaliteit servers en gratis SSL versleuteling voor een nieuw domein worden u gegarandeerd bij Studio Van Heeswijk.

wordpress_onderhoud

Onderhoud

Een website onderhouden met het CMS systeem WordPress is relatief eenvoudig. Mocht u geen tijd of zin hebben om er zelf aan te beginnen kunnen we dit ook voor u uit handen nemen. Klein onderhoud is zelfs helemaal gratis als u ook uw domein bij ons gehost hebt!

reponsive_webdesign_website

Responsive design

Mobiel browsen neemt de laatste jaren alsmaar toe. Alle nieuwe websites krijgen responsive design. Dit betekent dat uw nieuwe website zich automatisch aanpast aan het scherm waarop deze bekeken word. Hierdoor wordt uw website ook op mobiel en tablet perfect weergegeven.

WordPress website laten maken bij Studio Van Heeswijk

Als u een website wilt laten maken, dan bent u bij Studio Van Heeswijk aan het juiste adres. Wij maken een design op basis van uw wensen of huisstijl. Alle nieuwe websites worden gratis responsive gemaakt, waardoor uw bezoekers uw website ook perfect via mobiel of tablet kunnen bekijken.

Daarnaast levert Studio Van Heeswijk betrouwbare en snelle hosting, inclusief gratis SSL versleuteling. Daarbij weten we de kosten met € 10,- per maand heel laag te houden. Klein onderhoud is voor domeinen die u bij ons gehost hebt zelfs helemaal gratis!

Maar na oplevering van uw website stopt het niet bij Studio Van Heeswijk. Service staat namelijk hoog in het vaandel. U kunt ten alle tijde terecht voor vragen en informatie. Of het nu een telefoontje, appje of e-mail is, hulp is altijd dichtbij.

De voordelen van webdesign door Studio Van Heeswijk:

Op maat gemaakt WordPress webdesign

Gratis responsive webdesign

Eenvoudig CMS om uw website te beheren

Betrouwbare en snelle hosting

Gratis SSL versleuteling (https)

Klein onderhoud bij ons gehoste website gratis

Hulp of een wijziging kost slechts een mailtje

Kosten website laten maken

De kosten van een website kunnen sterk variëren. Dit is namelijk volledig afhankelijk van uw wensen, daar wij alleen maatwerk leveren. Hieronder vind u een globaal overzicht van de kosten die u kunt verwachten.

Wilt u een duidelijke prijs zonder fratsen? Neem dan contact op en wij maken u een vrijblijvende offerte op maat!

budget_website_webdesign_van_heeswijk_

Budget

vanaf

€ 750,-

ex. BTW

CMS systeem
Webdesign < 15 uren
Responsive design
Support
SEO
Google Analytics
Webshop
Domeinnaam en hosting
normaal_website_webdesign_van_heeswijk_

Normaal

vanaf

€ 1250,-

ex. BTW

CMS systeem
Webdesign < 25 uren
Responsive design
Support
SEO
Google Analytics
Webshop
Domeinnaam en hosting
pro_website_wordpress_webdesign_van_heeswijk_

Pro

vanaf

€ 1950,-

ex. BTW

CMS systeem
Webdesign > 30 uren
Responsive design
Support
SEO Pro
Google Analytics
Webshop
Domeinnaam en hosting
studiovanheeswijk_productietijd

Productietijd

Uw nieuwe website kan al binnen 15 werkdagen klaar zijn.

Hierbij is Studio Van Heeswijk wel afhankelijk van de door u aangeleverde content.

Interesse in een (nieuwe) website?

Wilt u een (nieuwe) website laten maken op basis van het WordPress CMS-systeem? Laat u zich dan informeren door Studio Van Heeswijk, wij zitten graag met u om de tafel om alle mogelijkheden te bespreken.

Neem contact op met Studio Van Heeswijk via 06-44389964 of stuur ons een mailtje via het contactformulier. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

Bekijk ook eerder gemaakte websites in ons portfolio.

Neem dan contact op met Studio Van Heeswijk